Profesionalism

Cu o experiență de 14 ani în domeniul înregistrării avizelor de înscriere, a actelor și operațiunilor juridice prevăzute de lege în Registrul Național de Publicitate Mobiliară, ne-am structurat ca o entitate dedicată exclusiv dezvoltării acestei nișe din domeniul juridic.

Promptitudine

Prin disponibilitate, transparență și responsabilitate, încercam să creștem încrederea și productivitatea. Prin respectarea termenelor, limitelor și contractelor convenite am clădit relații durabile. Menținem un nivel ridicat de comunicare în cadrul organizației noastre și răspundem promt cu seriozitate și profesionalism nevoilor clienților noștri,
consultanta
Responsabilitate

În cei 14 ani de activitate, am structurat un sistem de lucru prin care am putea îndeplini cel mai bine toate cerințele clienților noștri. Măsurile noastre de siguranță sunt astfel create pentru a preveni orice perturbare a activității noastre, prin urmare considerăm că pot exista puține situații la care să nu găsim o soluție corectă. Activitatea noastră este supusă prevederilor legale în vigoare, astfel încât orice schimbare legislativă ar putea să apară, va fi manageriata astfel încât să nu deranjeze buna derulare a acestei activități și activitățile colaboratorilor noștri.

Experiență

Obiectivul nostru a fost, de la începutul activității, acela de a procesa un număr cât mai mare de înregistrări, într-un timp cât mai scurt, cu minim de stres pentru solicitanți, conform cerințelor legale în domeniu. În scopul obținerii acestui rezultat am depășit așteptările inițiale, dezvoltând un comportament pro-activ și orientat către client. Obiectivele noastre au fost și sunt pe termen lung fiind interesați de parteneriate durabile în scopul realizării obiectivului comun.

Inovație

Sistemele de procesare Cab. Av. Baciu Raluca Mihaela cât și rețeaua de activitate sunt bazate pe tehnologii moderne iar datele RNPM sunt în deplină siguranță din punct de vedere al procesării datelor.
 Integritatea fizică și logică a datelor stocate este asigurată de redundanța inter-arhivă, nivelul de securitate ridicat, backup-ul automat al sistemelor.
Internet law concept with human hand holds 3d rendering digital tablet display gavel
Proiecte de lungă durată

Avem o colaborare strânsă cu clienții noștri din domeniile bancare, societăți de leasing, instituții financiare nebancare, executori judecătorești etc și colaborări de lungă durată pentru serviciile Registrului Național de Publicitate Mobiliară. 

 Obiectivele noastre au fost și sunt pe termen lung fiind interesați de parteneriate durabile în scopul realizării obiectivului comun.